Apex tandartsen Overmere

Het verhaal start in 2017. Tandarts Michael Van Styvendael opent zijn solopraktijk in het centrum van Overmere. Al snel merkte hij dat om aan de behoeften van zijn patienten te voldoen, er niet enkel extra handen nodig waren maar ook meer expertise en specialisaties. Zo groeide zijn solopraktijk uit tot een multidisciplinaire groepspraktijk. Dit stelt ons in staat om een breed scala aan tandheelkundige zorgen te kunnen aanbieden zodat u de zorg kunt ontvangen die het beste bij uw behoeften past.

Praktijk

Over ons

Onze multidisciplinaire aanpak betekent dat we onderling overleggen, samenwerken, kennis delen en intern doorverwijzen om u de best mogelijke zorg te bieden. Of u nu komt voor een reguliere controle, implantaten of esthetische behandeling, wij hebben alle expertise in huis om u te begeleiden in het maken van de juiste keuzes. 

Wat niet is veranderd, is de persoonlijke aanpak en de transparante communicatie, zodat u goed geïnformeerd bent over uw mondgezondheid en behandelingsmogelijkheden. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u met vertrouwen en een stralende glimlach onze praktijk verlaat. 

Samen bereik je steeds meer

Tandartsen

Maak kennis met ons team van tandartsen, elk met hun eigen expertise en specialisatie. Klik zeker door om meer te weten te komen over uw tandarts. Samen delen we de gemeenschappelijke passie voor uw mondgezondheid en streven we naar de best mogelijke zorg.

Assistentes

Onze tandartsassistentes werken nauw samen met onze tandartsen en mondhygiënisten om ervoor te zorgen dat elke behandeling vlot verloopt. Ze zijn een onmisbare schakel in ons multidisciplinair team en dragen bij aan de hoogwaardige zorg die we bieden. 

Wat onze assistentes echt bijzonder maakt, is hun zorgzaamheid en vriendelijkheid. Ze begrijpen dat tandheelkundige bezoeken voor sommige patienten spannend kunnen zijn en ze zijn er om u op uw gemak te stellen. Ze luisteren naar uw zorgen en beantwoorden uw vragen met geduld en begrip. Daarnaast zijn ze het aanspreekpunt voor alles omtrent afspraken en administratieve zaken.

We zijn er trots op om zulke toegewijde tandartsassistentes te hebben bij apex tandartsen. 

 • Tandartsassistente

  Cynthia

  Praktijkcoördinator
  Assistente

 • Tandartsassistente

  Femke

  Assistente

 • geo 2

  Geovanna

  Assistente

 • lynn

  Lynn

  Assistente